Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Pendik’te, bir kuyumcu dükkanı sahibinin hayatını kaybettiği soygun olayında yaşanan hareketlilik güvenlik kameralarına yansıdı. Kaydedilen...

Pendik’te, bir kuyumcu dükkanı sahibinin hayatını kaybettiği soygun olayında yaşanan hareketlilik güvenlik kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde, vatandaşların yaşadığı panik ve saldırganların motosikletle olay yerinden uzaklaşması görülüyor.

Gülbağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerinde, Rıfat Bilgin’in işlettiği kuyumcu dükkanına gelen 2 kişi, Rıfat Bilgin ve oğlunu silahla yaraladıktan sonra, dükkandaki altınları alıp uzaklaşmıştı. Rıfat Bilgin’in hayatını kaybettiği olayda, dükkan dışında yaşanan hareketlilik güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam
Reklam

Saldırganların söz konusu adrese gelmesi, saldırı sırasında ve sonrasında vatandaşların yaşadığı panik görüntülere yansıdı. Olaydan sonra saldırganların motosiklete binerek uzaklaşması da kamera kayıtlarında yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz