Kuyumcudan Dizüstü Bilgisayar Hırsızlığı Iddiası

Hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden bir hafta önce çıkan zanlı, kuyumcudan dizüstü bilgisayar çaldığı iddiasıyla yakalandı.

Hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden bir hafta önce çıkan zanlı, kuyumcudan dizüstü bilgisayar çaldığı iddiasıyla yakalandı. Merkez Seyhan ilçesi Nuri Sabuncu Bulvarı'nda bir kuyumcuya hırsız girdiği bilgisi alan polis ekipleri, olay yerine geldiğinde, bir kişinin elinde dizüstü bilgisayarla kaçtığını gördü. Bir süre kaçan M.C.Ç. (23), polis ekiplerince yakalandı. Kovalamaca sırasında elindeki dizüstü bilgisayarla bir polisi yüzünden yaraladığı iddia edilen M.C.Ç'nin, hırsızlık, yankesicilik, basit yaralama, uyuşturucu kullanma suçlarından 18 kaydı bulunduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: