Kuyumcudan Hırsızlık Iddiası

İZMİR (A.A) - İzmir'de, kuyumcudan hırsızlık iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

İZMİR (A.A) - İzmir'de, kuyumcudan hırsızlık iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Kemeraltı'nda kuyumculuk yapan M.A, iş yerine gelen 3 kadının, çeşitli ziynet eşyalarına baktıktan sonra, bir altın zincir için 50 lira kapora vererek ayrılmasının ardından, vitrinden çıkardığı ziynet eşyalarını yerine koyarken, bir altın zincirin eksik olduğunu fark ederek polise başvurdu.

İş yerinin güvenlik kamera kayıtlarında yapılan incelemede, kuyumcu M.A'nın 2 kadın müşteriyle ilgilenirken üçüncü kadının kayıp altın zinciri cebine koyduğunu tespit edildi.

Reklam
Reklam

Zanlıların hırsızlıktan çok sayıda sabıka kaydı bulunan T.C. (26), A.Ö. (32) ve C.P. (37) olduğunu belirleyen İzmir Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden T.C. ve A.Ö'yü gözaltına aldı.

Polis, diğer zanlı C.P'nin ise Gaziemir'deki bir iş yerinden hırsızlık olayıyla ilgili sevk edildiği mahkemece tutuklandığını belirledi.

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: