Kuyuya Düşen Ineği Itfaiye Kurtardı

– KONYA’nın Ereğli ilçesinde üstü açık olan 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay Ereğli ilçesine

– KONYA’nın Ereğli ilçesinde üstü açık olan 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay Ereğli ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. İlçede besicilik yapan Ahmet Üge’ye ait inek, ahırın hemen ilerisindeki içerisinde su bulunan 3 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Genişliği yaklaşık 3 metrekare olan üstü açık kuyuya düşen ve vücudunun yarısında fazlası suyun içinde kalan ineği kurtarmak için itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa süre sonra bölgeye gelen Büyükşehir Belediyesi Ereğli İtfaiye ekipleri kuyuya düşen ineğin kurtarılması için çalışma başlattı.
Dalgıç pampa yardımıyla kuyunun içerisindeki su çekildikten sonra kuyuya inen bir itfaiye eri, ineği özel kayışlarla bağladı. Diğer ucu kepçeye bağlanan halatın yukarıya kaldırılması sonucu inek düştüğü kuyudan çıkarıldı. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonrası çıkarılan inek sahibine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: