Kuzenler Pompalı Tüfekle Öldürüldü (2)

MARKET DÖNÜŞÜ SALDIRIYA UĞRAMIŞLAR Aksaray'da Göksügüzel Köyü Yolu kenarında cesetleri bulunan 31 yaşındaki Celal Kulak ve amcasının oğlu 27 yaşındaki Muzaffer

MARKET DÖNÜŞÜ SALDIRIYA UĞRAMIŞLAR
Aksaray'da Göksügüzel Köyü Yolu kenarında cesetleri bulunan 31 yaşındaki Celal Kulak ve amcasının oğlu 27 yaşındaki Muzaffer Kulak'ın pompalı tüfekle öldürülmesi olayında diğer kuzen 25 yaşındaki Murat Kulak da kaçarak canını kurtarmış.
Murat Kulak, Göksügüzel Köyü'nde oturduklarını ve çiftçilik yaptıklarını, sigara almak için gittikleri yakındaki Susadı Köyü'ndeki marketten dönerken silahlı saldırıya uğradıkları söyledi. Murat Kulak, jandarmaya verdiği ifadesinde, ''Bizim köydeki markette sigara yoktu. Biz de otomobille Susadı Köyü'ne gittik. Oradaki marketten sigara alıp dönerken, tepelik olan bölgede önümüzü silahlı birisi kesti. Ben de aracı durdurdum. Araçtan inmemizi söyledi. Biz de araçtan indik'' dedi.
ARKASINDAN AÇILAN ATEŞ İSABET ETMEYİNCE KURTULMUŞ
Araçtan indikten sonra kendilerini silah doğrultan kişinin köylerinde oturan Hüseyin B. olduğunu öne süren Murat Kulak'ın, şunları söyledi:
"Bizi yolun kenarındaki kayalıkların bulunduğu boş araziye doğru götürdü. Burada Muzaffer ve Celal'ın üzerine doğru ateş açtı. Ben de bu sırada koşarak kaçmaya başladım. Benim arkamdan da 2 el ateş açtı. Ancak isabet etmedi. Koşarak köye geldim. Durumu ailemi ve yakınlarıma anlattım. Sonra jandarma ve 112 Acil Servise haber verdik.''
SALDIRGAN ÇİFTE CİNAYETTEN ARANIYOR
2 kuzeni pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen ve daha önce Almanya'da işçi olarak çalışan 57 yaşındaki Hüseyin B.'nin, 2007 yılı Ekim ayında, olay sırasında 18 yaşındaki kızı Badem'i kaçıran kardeşinin oğlu 20 yaşındaki Hakan B. ile onun annesi 55 yaşındaki Hanife B.'yi Aksaray'daki evlerinde tabancayla öldürdüğü; evde bulunan diğer yeğeni 24 yaşındaki Meral B.'yi ise dövdükten sonra 1'inci kat balkonundan atıp, yaraladığı ortaya çıktı.
Yeğeni ve yengesini öldürdükten sonra kızı Badem'i alıp kaçan Hüseyin B. kaçtığı Ekecik Köyü'nde polisin düzenlediği operasyonla yakalanmıştı. Tutuklanan ve yerel mahkeme tarafından 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Hüseyin B.'nin, cezası Yargıtay'da onanmadığı için yaklaşık bir yıl önce Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 102'nci maddesince, uzun tutukluluk süresi nedeniyle tahliye edildiği öğrenildi. Tahliyeden yaklaşık 3 ay sonra Yargıtay tarafından cezası onanan Hüseyin B. hakkında yakalama kararı bulunduğu için jandarma ve polis tarafından da arandığı belirtildi.
Katil zanlısı ile Kulak ailesi arasında eski bir husumet bulunduğu ileri sürülürken, Jandarma 2 kuzeni öldürdüğü öne sürülen Hüseyin B.'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: