Kuzey Ege'deki Fırtına

İZMİR (AA) - Kuzey Ege'deki fırtına nedeniyle Aliağa açıklarındaki gemiler koylara demirlerken, ilçesindeki gemi söküm tesislerinde çalışmalara ise ara verildi. 

İZMİR - Kuzey Ege'deki fırtına nedeniyle Aliağa açıklarındaki gemiler koylara demirlerken, ilçesindeki gemi söküm tesislerinde çalışmalara ise ara verildi. Edinilen bilgiye göre, dünden bu yana etkisini sürdüren fırtına Aliağa ilçesinde hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle gemi söküm tesislerinde çalışmalara ara verildi. İlçenin açıklarında bulunan gemiler de fırtınanın etkisinden korunmak için koylara yanaştı. Olumsuz hava şartları nedeniyle gemi söküm çalışmalarına da ara verildi. Fırtınanın etkisini çok fazla hissettirdiği dün, söküm için demirde bulunan Bolivya bayraklı 1836 gros tonluk kuru yük gemisi TWINS MJ, şiddetli rüzgar nedeniyle Aliağa Ilıca Burnuna doğru sürüklenmiş ve Ege Gaz İskelesi'nin batısında karaya oturmuştu. Aliağa Limanlar bölgesinde bekleyen CASFOR ve EKOL isimli iki kuru yük gemisi de özel bir şirketten kiralanan römorkörler aracılığıyla karaya oturtulmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz