Kuzey Irak Heyetinden Siirt Ticaret Ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Kuzey Irak’tan gelen ticaret heyeti, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.Duhok Ticaret Odası Başkanı...

Kuzey Irak’tan gelen ticaret heyeti, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Duhok Ticaret Odası Başkanı Mustafa Ramazan yönetimindeki heyet, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, oda başkan vekilleri Nedim Kuzu ve Fuat Özgür Çalapkulu ile görüştü. Duhok Ticaret Odası Başkanı Ramazan, “Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden ildeki ticari faaliyetler hakkında bilgi aldık. Bizde ilimizdeki ticari faaliyetler hakkında bilgi verdik. Ticari işbirliğinin geliştirilmesi yollarını araştırıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ise, “Kardeş ve komşu iki ülke ve iki il arasındaki ticari bağların şu anda bulunduğu durumdan çok daha güçlü olması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda geçte kalmış sayılırız. Bu anlamda bu ziyareti önemsiyorum. Bizim açımızdan çok verimli bir görüşme oldu” şeklinde konuştu.

5 iş adamının bulunduğu Kuzey Irak heyeti, Siirt’te bazı ticari kuruluşlarda da incelemelerde bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: