Kuzey Iraklı ortaktan Tatlıses'e ziyaret

Tatlıses'i ziyarete gelen Kuzey Irak'taki ortağı Rojdi Said, "Bütün dünya bilsin ki İbrahim Tatlıses doktor Rojdi'nin namusudur, şerefidir." dedi

İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'taki ortağı Al Adel Company'nin sahibi Rojdi Said, hastanede tedavi gören Tatlıses'i ziyaret için Erbil'den İstanbul'a geldi. Said yanında Tatlıses marka takım elbise getirmesi dikkat çekti.

Atlasjet Havayolları'nın tarifeli uçağı ile bugün saat 17:20'de Erbil'den İstanbul'a gelen Rojdi Said, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gazetecilerin sorularına sadece "Kardeşimi görmeye geldim.Hastanede gördükten sonra açıklama yapacağım" demekle yetindi.

Said'in beraberinde Tatlıses marka takım elbise getirmesi dikkat çekti. Said daha sonra havalimanından ayrılarak İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi'nde gitti.
"İBRAHİM TATLISES ROJDİ SAİD'IN NAMUSUDUR, ŞEREFİDİR"
Rojdi Said Kadir, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gelerek sanatçıyı ziyaret etti. Kadir'i hastanenin kapısında Tatlıses'in oğulları İdo ve Ahmet Tatlı karşıladı. Karşılamada Kadir'in Tatlıses'in oğullarına sarıldığı görüldü. Hastaneye girdikten sonra bir süre dinlenen Said Kadir daha sonra Tatlıses'i ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Rojdi Said Kadir, Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile birlikte yaptığı açıklamada bulundu. Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Kadir açıklamasında, "Allahıma çok şükür. Allah kardeşime güç kuvvet verdi. Çok iyi. Yaptığı yardımlardan dolayı Allah onu korudu. Ne kadar iyilik yaparsak o kadar iyilik geri döner. Benim de kalbim buraya gelip bilgi almasaydım rahat olmazdı. Allahıma çok şükür ki Ahmet kardeşimi gördüm. Tatlıses'in durumu ile ilgili bilgi aldım. Şimdi çok rahatım. Bütün dünya bilsin ki İbrahim Tatlıses doktor Rojdi'nin namusudur, şerefidir. Tatlıses'i göremedik durumu ile ilgili bilgi alabildik" dedi.

Ahmet Tatlı ise, doktor Rojdi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Buraya kadar geldi bize şeref verdi. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi. İkili kucaklaşıp ellerini kenetleyerek havaya kaldırdı. Verilen birlik ve beraberlik mesajının ardından Rojdi Kadir geniş güvenlik önlemi altında hastaneden ayrıldı.

[Tatlıses benim namusumdur](https://www.mynet.com/tatlises-benim-namusumdur-2693031-myvideo "Tatlıses benim namusumdur") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")