Kuzey Kıbrıs Tarım Bakanı Amcaoğlu Yalova'da

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Yalova'da çeşitli...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Yalova'da çeşitli temaslarda bulundu.

Dün Yalova'ya gelen ve geceyi Termal ilçesinde geçiren KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, bugünkü temaslarına Yalova Üniversitesi ziyareti ile başladı. Rektör Niyazi Eruslu tarafından karşılanan Amcaoğlu, Yalova Üniversitesi ile ilgili bilgi aldı. Kıbrıs'taki üniversiteler ile Yalova Üniversitesi arasında iş birliğinin arttırılmasını isteyen Amcaoğlu, Yalova Üniversitesi'nin hızla geliştiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Amcaoğlu, daha sonra Yalova Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti. Civelek ve Amcaoğlu. birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra basına kapalı olarak bir süre görüştüler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: