Kuzey kuşak yolu önemli bir çalışma

Çakır,Kuzey Kuşakyolu ve bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte ulaşım sorununda bir rahatlama sağlanacağını söyledi.

Çakır,Kuzey Kuşakyolu ve bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte ulaşım sorununda bir rahatlama sağlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’da yapımı devam eden Kuzey Kuşak yolu ve bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte ulaşım sorununda önemli bir rahatlamanın sağlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan ve Selim Pilten ile birlikte Kuzey Kuşak Yolu’ndaki çalışmaları inceledi. Şehir Mezarlığı’nda yeni yapılan Gasilhaneye; trafik yoğunluğu oluşmaması için Kuzey Kuşak Yolundan yeni bir giriş verildiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Buradaki araç yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Kuzey Kuşak Yolundan yeni bir giriş yolu açıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Çakır, Kuzey Kuşak Yolu’nda çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Gasilhaneye yakın bölümde yolun her iki tarafında 1.5 metre yüksekliğinde duvar ördük. Buradaki çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlamış olacağız. Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Çalışmaları etap etap tamamlayarak ilerliyoruz.

Bu bölgede de şu anda sanat yapıları çalışması devam ediyor” şeklinde konuştu. Başkan Çakır, “Kuzey Kuşak Yolunun 5700 metrelik kısmı açıldı. Çarmuzu Kayalık bölgesine doğru çalışmalar sürüyor.” dedi.

ULAŞIM SORUNUNDA ÖNEMLİ BİR RAHATLAMA SAĞLANACAK
Başkan Çakır, Kuzey Kuşak Yoluna dikey ve paralel bağlanan yollar olduğunu da belirterek, “Bu yolumuz dikkate değer çok önemli bir çalışmadır. Bu yolun ve bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte ulaşım sorununda önemli bir rahatlama sağlanmış olacaktır” açıklamasını yaptı. Başkan Çakır, Kuzey Kuşak Yolu’nun Topsöğüt yol ayırımı ile MOTAŞ idari binası yanına kadar olan bölümünde dolgu yüksekliğinin yer yer 7 metreyi bulduğu 15.000 m3 istinat duvarının da yapıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz