Kuzey Terminali Esnafı Sedaş’tan Şikayetçi

Yaklaşık 1 haftadır Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Kuzey Terminali’nin ara sokaklarının karanlığa gömülmesi esnafın ve...

Yaklaşık 1 haftadır Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Kuzey Terminali’nin ara sokaklarının karanlığa gömülmesi esnafın ve vatandaşın tepkisini çekiyor.

Özellikle Yaz aylarında gece yarılarına kadar oldukça hareketli bir bölge olan Kuzey Terminali ve çevresinin karanlığa gömülmesine tepki gösteren vatandaşlar, SEDAŞ’a defalarca telefon açılmasına rağmen sorunla kimsenin ilgilenmediğini belirtiyorlar.

Sakarya’nın kuzey bölgelerindeki ilçelere ulaşımın adresi olan Kuzey Terminali yaklaşık bir haftadır Güney cephesindeki sokak lambalarının yanmaması nedeniyle zifiri karanlık günler geçiriyor.

Reklam
Reklam

Duruma tepki gösteren çevre sakinleri ve vatandaşlar, “Bir haftadır SEDAŞ’ı arıyoruz lambaların yanmadığını belirtiyoruz ancak kimsenin sorunla ilgilendiği yok. Yaz döneminde oldukça hareketli günler geçiren bir bölgenin akşamla birlikte karanlığa gömülmesi ve buna göz yumulması doğru değil. Eğer burada bir sorun varsa bir günde halledilir. Benzin istasyonu da olmasa sokakta göz gözü görmeyecek” diyerek duruma tepkilerini dile getirdiler.

Efe Sokak ve Karasu Caddesinin bir kısmında yanmayan sokak lambaları tepkiye neden olurken, artık bu duruma bir çare bulunmasını isteyen esnaf ve vatandaşlar, SEDAŞ yetkililerini göreve davet ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: