Kuzka, 12 Milyon Tl’lik Teklif Çağrısına Çıkıyor

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) 12 milyon liralık teklif...

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) 12 milyon liralık teklif çağrısına çıkacağı bildirildi.

KUZKA Kasım ayı yönetim kurulu toplantısı, Kastamonu Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş başkanlığında, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO) Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantının öncesi açıklamalarda bulunan Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, KUZKA'nın ikinci büyük proje çağrısına çıkacağını açıkladı. Çağrı öncesi çeşitli çalışmalar yürüttüklerini aktaran Vali Bektaş, "Nihayet çalışmalarımız tamamlandı. Bu ayın sonu itibari ile 2. proje çağrımıza çıkacağız. 12 milyon civarındaki kaynağı aktarmak için düğmeye basıyoruz. Ödeneğin sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelik de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz