Kuzuluk Esnafının Atv Keyfi

Sakarya Akyazı İlçesi Kuzuluk Beldesinde bulunan Genç Esnaflar hafta sonu etkinlik yaparak ATV isimli araçlarla...

Sakarya Akyazı İlçesi Kuzuluk Beldesinde bulunan Genç Esnaflar hafta sonu etkinlik yaparak ATV isimli araçlarla Akyazı Keremali yaylasına gezi düzenlediler.

ATV Off-road gezisinde Kuzuluk Kaplıcalar Caddesinden çıkan esnaflar Merkez Yeniköy ve Güzlek köyü Güzergâhından Keremali yaylasına vardılar. Zaman zaman karda ve çamurda batan araçlar heyecanlı anlar yaşattı.

Geziye katılan esnaflar; “Genç Esnaflar olarak arkadaşlarımızla stres amaçlı Keremali yaylasına ATV motorlarla tam teçhizatlı gezi düzenledik ve çok eğlendik. Amacımız Stres atmak ve bu güzellikleri herkese tanıtmaktır. Sosyal Paylaşım Sitesi olan Facebook'ta " Kuzuluk Atv Offroad Team" sayfası açtık. Kuzuluklu esnaflarımız yanı sıra il dışından da talep var. Bu gezimize katılımlardan dolayı herkese teşekkür ederim ” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: