Laleli’de Esnafı Sevindiren Hizmet

Manisa Belediyesi Laleli Ticaret Merkezi’nde yağmur saçaklarının yenilenmesi çalışmalarının ardından yer döşemelerini de yenilemeye başladı.Laleli...

Manisa Belediyesi Laleli Ticaret Merkezi’nde yağmur saçaklarının yenilenmesi çalışmalarının ardından yer döşemelerini de yenilemeye başladı.

Laleli Ticaret Merkezi’nde daha önce yağmur saçaklarının yenilenmesinin ardından, yer döşemeleri de yenilenmeye başlandı. Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı ticaret merkezinde esnafta Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti. Esnafın daha önce isteği üzerine dükkân saçaklarının tek tip olarak yenilendiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, “Bu çalışmaların ardından Laleli Ticaret Merkezi’nin yer döşemelerini de yenilemeye başladık. Bununla birlikte yeşillendirme ve ışıklandırma çalışması da başlattık. Amacımız burada hizmet veren esnafımızın daha iyi şartlara kavuşmasını sağlamak” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yapılan çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Çöllü, “Burası Laleli’nin en hareketli noktalarından birisi konumunda. Mahallemize hizmet veren çok sayıda dükkân burada hizmet veriyor. Halkımızın buradan en iyi şekilde yararlanabilmesi, esnafımızın daha iyi bir ortamda hizmet verebilmesi öncelikli amacımız” dedi.

Reklam
Reklam

Laleli Ticaret Merkezi’nde bulunan esnaflar adına konuşan Hamza Yavuzsoy, Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, “Belediyenin hizmetlerinden oldukça memnunuz. Sadece bizim burada yapılan çalışmalar değil, kent genelinde yapılan çalışmalarda kentin görünümünü değiştirdi. Yürüyüş parkurları, muhtarlıkların yenilenmesi, daha önce yapılan güneşlikler bizleri sevindirdi. Bu nedenle Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine Laleli Ticaret Merkezi esnafları olarak çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: