Lapseki'de 2/B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki'de, 2/B arazilerinin satışı konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki'de, 2/B arazilerinin satışı konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Lapseki Mal Müdürü Murat Başer, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Karamusalar, Güreci, Taştepe ve Gökköy'de yapılan kadastro çalışmalarında hak sahipliği belirlenmiş yerlerin öncelikle satışının gündemde olduğunu söyledi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Özel Tahsis Daire Başkanı Necla Güven ise söz konusu arazilerin satışında, Çanakkale merkezindeki taşınmazlar için Milli Emlak Müdürlüğü'ne, ilçelerdekiler için ise mal müdürlüklerine başvuru yapılabileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Başvuruların 30 Ekim'e kadar süreceğini dile getiren Güven, "Arazileri kullananlar için kolaylık sağlanıyor. Muhtarlarımızın 2/B ile ilgili köylerde yaşayan vatandaşlarımızı bilgilendirmesi gerekiyor" dedi.

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz