Lapseki'de Şiir Okuma Yarışması

Lapseki Milli Eğitim Müdürlüğünce "İstiklal Marşı" ve "Çanakkale Şehitlerine" şiirini en güzel okuma yarışması düzenlendi.

Lapseki Milli Eğitim Müdürlüğünce "İstiklal Marşı" ve "Çanakkale Şehitlerine" şiirini en güzel okuma yarışması düzenlendi. Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen yarışmaya ilk, orta ve Lise olmak üzere toplam 17 öğrenci katıldı. Yarışmayı okul müdürlerinin yanı sıra Milli Eğitim Şube müdürleri Durmuş Yaylacı ile Hakkı Güzel ve yarışmaya katılan okul öğrencileri izledi. Yarışma sonucunda "İstiklal Marşı" okuma kategorisinde lise öğrencileri arasında birinci Ebrar Yağmur Topaloğlu. orta öğretimde birinciliği Ezgi Su Polat, ilk öğretimde birinciliği ise Sude Naz Parlak kazandı. Dereceye giren öğrenciler önümüzdeki günlerde Çanakkale'de yapılacak yarışmada ilçeyi temsil edecekler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: