Lapseki'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki'de, "Kaymakamlık Bahar Kupası" voleybol turnuvası düzenlendi.

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki'de, "Kaymakamlık Bahar Kupası" voleybol turnuvası düzenlendi.

Lapseki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihat Gündüz, 29 Nisan'da başlayacak turnuvaya katılmak isteyen takımların 24 Nisan'a müdürlüğe müracaat etmesini istedi.

Gündüz, maçların Atatürk Lisesi bahçesinde oynanacağını belirterek, "Turnuvamız önceki yıllarda büyük ilgi görmüştü. Bu yıl da aynı ilgiyi bekliyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde katkı sağlayan Kaymakamımız İsmail Ayhan Tavlı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

-Roman vatandaşları şehitlikleri ziyaret etti-

Lapseki'de yaşayan Roman vatandaşları, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki şehitlikleri gezdi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen geziye katılanlar, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı alanları ziyaret etme fırsatı yakaladı.

AK Parti Lapseki Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, bu tür kültürel gezilerin, talep gelmesi halinde süreceğini kaydetti.

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: