Lapsekili Esnafın Fuar Ziyareti

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Tüyap Bursa Fuar Merkezi'nde kurulan "Sac İşleme Teknolojileri ve Bursa 10.

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Tüyap Bursa Fuar Merkezi'nde kurulan "Sac İşleme Teknolojileri ve Bursa 10. Uluslararası Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı'na" katıldı.

Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, Bursa'da düzenlenen fuara 29 esnafı götürdüklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana esnafı gerek İstanbul gerekse Bursa olmak üzere mesleklerine göre açılan fuarlara götürmeye çalıştıklarını ifade eden Teoman, fuar programları belli olduğu zaman bunu esnafa duyurduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Teoman, gelen talep doğrultusunda esnafı açılan fuarlara götürdüklerini belirterek, "Esnafımızla görüştüğümüzde fuarların oldukça verimli geçtiğini bizlere kendileri iletiyorlar. Bu anlamada yaptığımız çalışmaları sürdüreceğiz" dedi.

Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: