Lapsekili Masa Tenisçiler Yalova'ya Gitti

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de düzenlenen liseler arası masa tenisi şampiyonasında birinciliği elde eden Lapseki Atatürk Lisesi masa tenisi takımının oyuncuları,

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de düzenlenen liseler arası masa tenisi şampiyonasında birinciliği elde eden Lapseki Atatürk Lisesi masa tenisi takımının oyuncuları, Türkiye şampiyonası için Yalova'ya gitti.

Yalova'da, yarın başlayacak ve 22 Şubat'ta kadar sürecek şampiyonada mücadele edecek 4 sporcu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yurdagül Uygun, ilçeden ayrılırken, okul müdürü Durmuş Yaylacı'ya dereceyle dönme sözü verdi.

Yaylacı, öğrencilerine güvendiğini belirterek, "Çanakkale'yi en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç kuşkum yok, çünkü maçlara çok iyi hazırlandılar" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: