Laptop Çantasında Bin 160 Adet Uyuşturucu Hap Bulundu

Samsun'da şüpheli hareketler sergileyen bir genci takibe alan emniyet güçleri, şahsın elindeki dizüstü bilgisayar çantasının...

Samsun'da şüpheli hareketler sergileyen bir genci takibe alan emniyet güçleri, şahsın elindeki dizüstü bilgisayar çantasının içinde bin 160 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

İstanbul’dan Samsun’a gelen bir yolcu otobüsünden İlkadım ilçesi Derecik mevkisinde inen 25 yaşındaki O.Ç. isimli gencin hareketlerinden şüphelenen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsı durdurarak üzerinde ve elindeki çantada arama yaptı. Şahsın elindeki dizüstü bilgisayar çantasında yapılan detaylı aramada 3 ayrı renkte toplam bin 160 adet extacy uyuşturucu hap ele geçiren güvenlik güçleri O.Ç.’yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen ve ifadesinde hapları satmadığını içici olduğunu söyleyen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: