Lara Koleji'nden Öğrencilerine Kış Okulu

Özel Lara Koleji, yarıyıl tatilinde öğrencilerine 5 günlük kış okulu programı düzenledi. 1. sınıflardan 8....

Özel Lara Koleji, yarıyıl tatilinde öğrencilerine 5 günlük kış okulu programı düzenledi.

1. sınıflardan 8. sınıflara kadar tüm öğrencilere yönelik düzenlenen kış okulu programında 1. dönemin konuları anlatılarak, tekrar çalışması yapıldı. Öğrenciler aldıkları yarıyıl tatil kitaplarını öğretmenleri gözetiminde çözdü. Kış okulu boyunca öğrencilere her gün bir deneme sınavı yapıldı. Daha sonra deneme soruları ilgili ders öğretmenleri tarafından çözülerek öğrencilerin eksikleri giderildi.

Program bitiminde birinci dönem madalya ve kupa alan, takdir belgesi ve üstün başarı belgesi alan ve deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere okul tarafından madalya ve hediyeler verildi. Öğrenci velilerinden Mehmet Şüküroğlu, “Okulumuzun böyle güzel bir etkinlik yapması beni çok duygulandırdı. Velileri de unutmayıp davet etmeleri okul aile bütünleşmesi adına önemli. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü kış okulu çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Okul olarak birinci dönemi iyi değerlendirdik. Ardından yaptığımız kış okulu programı ile güzel bir kapanış yaptık. Tatil döneminde dahi fedakarlıkta bulunarak öğrencilerimizin başında bulunan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: