Lav, sanki öleceğini hissetmişti

KONYA (İHA) - Konyaspor Teknik Direktörü Tevfik Lav'ı, Konya'dan çıkmadan önce uğurlayan ve son gören kişi olan Konyaspor İdari Menajeri Hilmi Büyükharmancı, Tevfik Lav'ın Konya'dan ayrılmadan önce kendisine, eşiyle tanışmasını ve onunla yaşadığı olayları anlattığını söyledi.

Büyükharmancı, yaptığı açıklamada, Tevfik Lav'ın çok sevecen bir insan olduğunu ifade ederek, "Bize, kendisinden hikayeler anlatırdı. En son onu yolcu etmeden önce, yine bir kaç tane hikaye aktardı. Eşiyle ilk tanışması ve onunla yaşadığı olayları anlattı. Mücadeleyi bırakmamamız gerektiğini söyledi. Sonra güldü, bana baktı. Kolumda bir leke gördü. 'Hilmi bu çikolata lekesi mi?' diye sordu. Ben de 'hayır hocam kan lekesi' dedim. 'Allah Allah hayırlara gelsin, desene ölüm yaklaşıyor' dedi. Bu olanlardan sonra kendisini yolcu ettim, sarıldım. Tevfik hocam çok dikkatli araba kullanırdı. Herhalde uykusuzluk ve yolun düzgünlüğünden bir rehavet anına denk geldi. Gece haberi aldım. Hemen kulübe geldim ve hocanın odasına girdim. Bir kağıda tarih atmış ve Konyaspor'un ilk 8'e gireceğini yazmış. Sonra almamız gereken çok ders varmış diye düşündüm ama ömrü yetmedi" dedi.

Reklam
Reklam

Konyaspor Teknik Direktörü Tevfik Lav'ın odasında en çok göze çarpan şeyler, Çaykur Rizespor maçı için aldığı notlar, birçok kitap ve yazdığı birkaç özlü sözdü. Lav'ın yazdığı, "Allah büyük zaferleri kolaylıkların değil, zorlukların içine koymuştur" sözü dikkat çekti.