Lazaroni'den taraftara mesaj

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, stada gelen herkesin aktif bir şekilde takımına destek vermesi gerektiğini belirterek, "Eğer taraftarımız aleyhimize baskı kuracak bir havaya girecekse stada hiç gelmesin daha iyi" dedi.

Taraftarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 12. adam olmasını istediklerini belirten Lazaroni, şehir olarak gerekli atmosferi yakalamaları halinde diğer takımlarla savaşabileceklerini söyledi. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na gelen herkesin kendilerine aktif şekilde destek vermesi gerektiğini ifade eden Sebastiao Lazaroni "Taraftarlar her zaman yanımızda olsun. Çünkü onlar bizi galibiyete taşıyan en önemli kuvvet. Bu sinerjiyi oluşturmamız bize fayda sağlayacak. Eğer taraftarımız aleyhimize baskı kuracak bir havaya girecekse stada hiç gelmesin daha iyi. Oraya gelen insan bize katkı sağlamalı. Sahada olan 11 futbolcu da bu desteğe karşılık terinin son damlasına kadar savaşacak ve galibiyeti onlarda hediye edecek. Taraftarda bununla tatmin olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Brezilyalı teknik adam, çok yoğun bir tempoda çalıştığını belirterek, "Arada sırada tenis oynamayı severim. Arkadaşlarımla evde ya da restoranda oturup sohbet etmekten hoşlanırım. Sezon sürerken kafamda takım olduğu için psikolojik olarak kendimi dolu hissederim. Tatilde Brezilya'ya dönünce plaja gitmeyi çok severim. Plaj futbolu oynadığım arkadaşlarım var. Bunlardan biri de Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico. Brezilya'dayken özelikle hafta sonlara daha sık plaj futbolu oynardık" diye konuştu.