Lazio - Genoa maçı canlı yayınla Tivibu Spor 1'de

İtalya Serie A'da futbol heyecanı Lazio-Genoa maçıyla devam ediyor. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen iki takımın mücadelesinde hakem Andrea Gervasoni düdük çalacak. Bugün saat 21.45'te başlayacak Lazio-Genoa 22.hafta karşılaşması, Tivibu Spor 1 kanalından canlı yayınlanacak.

İtalya Serie A'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bir maç eksiğiyle 6.sırada bulunan ve Avrupa kupalarına katılmayı amaçlayan Lazio, kendi evinde Genoa'yı konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Cesena karşısında sürpriz bir yenilgi yaşayan mavi - beyazlı ekip, Genoa karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor. Roma Olimpiyat Stadı'nda bu akşam saat 21.45'te başlayacak maç canlı yayınla Tivibu Spor 1'de ekrana geliyor.

LAZİO-GENOA

SAAT: 21.45

YAYIN: Tivibu Spor 1

HAKEM: Andrea Gervasoni

STAT: Roma Olimpiyat Stadı 

Reklam
Reklam

LAZİO: Marchetti, Basta, Mauricio, Radu, De Vrij, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Biglia, Parolo, Klose

TEKNİK DİREKTÖR: Stefano Pioli

GENOA: Perin, Izzo, Roncaglia, De Maio, Bertolacci, Perotti, Edenilson, Falque, Rincon, Kucka, Niang

TEKNİK DİREKTÖR: Gian Piero Gasperini

Ligde son haftalarda kötü bir grafik çizen ve bir maç eksiğiyle altıncı sırada bulunan Lazio, bu maçı kazanması halinde dördüncü sıraya yükselecek.

Konuk ekip Genoa ise ligde galibiyete hasret. Son 7 maçtır kazanamayan Genoa'nın zorlu Lazio deplasmanında neler yapacağı merak konusu.

İki takım arasında ilk devrede Genoa'nın evinde oynanan karşılaşmayı, ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanmıştı. De Vrij'in kırmızı kartı sonrası yediği golle maçtan yenik ayrılan Lazio, hem rakibinden ilk maçın rövanşını almak hem de Avrupa kupalarına gitme potasında kalmak istiyor. Ligde Genoa ile oynadığı son beş maçın dördünde gol atamayan Lazio bu akşam rakibine şanssızlığı kırmak için sahaya çıkacak.