Lc Waikiki’den Öğrencilere Giyim Yardımı

Kütahya’nın Pazarlar İlçe Kaymakamlığı tarafından İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik başlatılan elbise yardımı projesi...

Kütahya’nın Pazarlar İlçe Kaymakamlığı tarafından İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik başlatılan elbise yardımı projesi kapsamında öğrencilere giyim yardımında bulunulduğu bildirildi.

Pazarlar İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile Pazarlar sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının gözetiminde yapılan ayni giyim yardımını öğrencilere dağıtma programına Pazarlar İlçe Kaymakamı İshak Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi katıldı.

Lc Waikiki Tema Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi yardım komisyonu tarafından gönderilen yardım paketleri ilçedeki tüm okullarda Kaymakam İshak Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi eşliğinde 843 öğrenciye dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Yardım Paketlerinin içersinde mont, pantolon, kazak, gömlek, çorap ve benzeri muhtelif birçok ürünün bulunduğu belirtildi.

Dağıtım esnasında, öğrenciler, öğretmenler ve okul müdürleri memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

İlçe Kaymakamı Sayın İshak Çınar, LC WAIKIKI ailesinin duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim-öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini belirterek, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde 843 ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: