Lcd Televizyonu Çalarken Kameraya Takıldı

Adana'da özel hastanelerin boş odalarından LCD televizyonları çöp poşetine koyarak çalan şahıs güvenlik kameraları tarafından...

Adana'da özel hastanelerin boş odalarından LCD televizyonları çöp poşetine koyarak çalan şahıs güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, daha önce Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde hareket fişeği çaldıktan sonra cezaevine giren uyuşturucu bağımlısı Nurhak Sinan Ö. (28), hapisten çıkar çıkmaz hırsızlığa yeniden başladı. Zanlı 3 özel hastaneye hasta yakını gibi girerek boş odalardan LCD televizyonları çalıp yanında getirdiği çöp ve mağaza poşetine koyarak çalıp kaçtı. Bu anlar hastanelerin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Reklam
Reklam

Görüntülerde, hırsızın sürekli cep telefonu ile konuştuğu ve cep telefonuyla oyalandığı daha sonra hastaların olduğu katlara çıkıp odalara tek tek baktıktan sonra boş odalardan LCD televizyon çaldığı görülüyor. Çok rahat olduğu görülen hırsız yazlık kıyafetiyle geldiği hastanede bir hırsızlık olayında özel güvenlik elemanları tarafından fark ediliyor. Ancak hırsız kendisini özel güvenlik elemanlarının gördüğünü fark edince hastaneden televizyonu bırakmadan hızla kaçıyor. Özel güvenlik elamanları da arkasından çıkıyor ancak hırsızı yakalayamıyor. Hırsızın aynı gün başka bir hastaneye aynı kıyafetle giderek yine poşetle LCD televizyon çaldığı belirlendi. Hastane yönetimi bu olaydan sonra güvenlik kameralarını inceleyip polise başvurdu yapılan inceleme sonrası zanlı tespit edilerek yakalandı.

Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: