LEGO Batman Filmi Robin'ini Buldu!

Evet bir LEGO Batman filmi geliyor, hatta Robin'i belli yani. Düşünün!

Bildiğiniz gibi filmin animasyon departmanında çalışan

Chris McKay’in yöneteceği, Seth Grahame-Smith’in yazacağı, Lego Movie’nin yönetmenleri Phil Lord ve Christopher Miller’ın ise yapımcı olarak görev alacakları bir LEGO Batman filmi geliyor 10 Şubat 2017 tarihinde. Film tabii ki ciddi bir Batman filmi olmaya falan çalışmayacak, hatta bilakis, “Çok zenginim, yakışıklıyım, kadınlar bana bayılıyor, Maclaren’ım var… Ama ailem, ühühü” diye üzülmesiyle dalga geçecek Phil Lord’un dediğine göre. Bununla okeyim, ama yine de içimden bir parça, “ya çok fazla olmadı mı, ne bileyim?” diye bir itiraz da belirtmeden edemiyor. [/font][/color]

Reklam
Reklam

Ana karakterimizi zaten The Lego Movie’de de aynı rolü oynayan

Will Arnett’in canlandıracağı önceden duyurulmuştu. Şimdi Batman’in uzun zamandır sinemaya taşınmamış olan yancısı Robin’i de kimin oynayacağı belli oldu.

**Michael Cera

filmde Boy Wonder’ı oynayacak. Cera en son 2010 senesinde yayınlanan Scott Pilgrim haricinde uzun süredir büyük bir rolle karşımıza çıkmamıştı. En son This is the End**’de kendisinin parodi versiyonunu canlandıran Cera, 2017’de Robin’i seslendirerek bir anlamda tekrar spot ışığına geri dönecek.

Reklam
Reklam