Lekesiz: "bu Acıyı Milletçe Dayanışma İçinde Atlatacağız"

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarda hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına, taziye...

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarda hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına, taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Lekesiz, patlamalarda hayatını kaybeden Sedat Pişen, Oğulcan Tuna, Halil Erdemci, Hüseyin Çolak ve Ayşegül Kırar’ın yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu. Lekesiz, ziyarette yaptığı açıklamada, olayın yüzyıllardır Hatay'da var olan barış ve kardeşlik iklimini bozmaya yönelik olduğunu ve herkesi son derece üzdüğünü söyledi. Lekesiz, "Bu acıyı milletçe dayanışma içinde atlatacağız. Hiç kimsenin birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İl Müftü Vekili Cafer Erol ve Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz