Leman Sam İzmirliler'i büyüledi

İZMİR (İHA) - Türk müziğinin önde gelen isimlerinden Leman Sam, Kültürpark'ta Tarih ve Sanat Müzesi'nin önünde düzenlenen halka açık konserde seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile İzmirliler'i büyüledi.

Leman Sam'a çiçek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ersu Hızır, "Umuyorum, diliyorum; İzmir, bugün olduğu gibi yarınlarda da doğan güneşini tüm Türkiye'ye yayacaktır" diye konuştu. Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Küçükkılınç da, katkılarından dolayı Ersu Hızır'a plaket sunarak, "Sanata tükürenlerin olduğu bir ülkede, sanatsız gün geçirmeyen ve gençlere her zaman kucak açan İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konserde, Grup Gündoğarken'in üyeleri Burhan ve Gökhan Şeşen de söyledikleri şarkılar ve müzikleri ile Leman Sam'a eşlik etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Konseyi öncülüğünde organize edilen gençlik konseri, 26 Mayıs'ta "Öğrenci Şenliği" kapsamında gerçekleştirilecekti, ancak yoğun yağmur nedeniyle ertelenmişti.