Lenovo ürünlerinin distribütörü kim oldu?

IBM’in System x sunucu işlerinin Lenovo’ya geçişine müteakip Lenovo’nun System x (x86) sunucuları ve ilgili çözümlerinin dağıtımcıları da belirlendi.

IBM’in dünyadaki en büyük x86 sunucu distribütörü Avnet’ti ve Lenovo geçiş sürecini müteakiben Avnet Asya Pasifik; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika; Latin Amerika ve Karayipler; ve Kuzey Amerika’da kırkı aşkın ülkede kanal iş ortaklarının girişim işlerini geliştirip iyileştirmesine yardımcı olmaya devam edecek. Avnet Lenovo ile birlikte System x, BladeCenter ve Flex System blade sunucuları ve anahtarları, x86-bazlı Flex entegre sistemleri, NeXtScale ve iDataPlex sunucuları ve ilgili yazılımlar, blade ağ oluşturma ve bakım işlemleri dağıtımı yapacak. Kanal iş ortaklarının eksiksiz uçtan uca çözümler sunmasına yardımcı olmak için de Avnet lojistik, satış, pazarlama, finans ve teknik hizmetler gibi geleneksel hizmetlerini işletme, BT, yaşam döngüsü ve eğitim hizmetleri ile bağlantılı olarak sunmaya devam edecek.

Reklam
Reklam

IBM ve Lenovo arasındaki geçiş sürecinin ardından Lenovo datacenter çözümlerine yönelik Pureflex ve x86 mimarisindeki sunucu ürünleriyle pazarda güçlü bir oyuncu haline gelec gibi gözüküyor. Avnet Türkiye, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren Lenovo sistemlerinin satışı ile ilgili hizmet vermeye başlamış durumda. Avnet’in Lenovo işbirliği ile çözüm ortaklarına, presales ve lab services desteği, ürün eğitimleri, lojistik çözümleri, finansal çözümler ve konfigürasyon garantisine kadar birçok farklı alanda, ek hiçbir bedel talep alınmadan hizmet sunulacak.