Lenovo’nun Yeni Ultrabook Çözümü S400

Önümüzdeki günlerde Türkiye kullanıcıların beğenisine sunulacak Lenovo S400 model dizüstü bilgisayarı, ultrabook olarak da konumlandırılmış bir yapıya sahip.

Bu yeni Ultrabook bilgisayarlarından daha fazla programlama gücü, uzun pil ömrü ve daha düşük fiyat bekleyen kullanıcılar için taşınabilirlik ve verim arasında bir denge sağlıyor.

Sadece 21.9 mm inceliğindeki ve 1.8 kg ağırlığındaki ürün, metalik, pürüzsüz dış yüzey tasarımı ve 3. Nesil Intel Core işlemci seçenekleri sunuyor. 500 GB’a kadar olan sabit disk depolama kapasitesi (S405’de 1TB HDD’ye kadar) müzik, film ve belgeleri depolamak için bolca alan sunarken, 5 saate kadar süren pil ömrü bilgisayar kullanıcıların mobil yaşamına da eşlik etmelerini sağlıyor.

Reklam
Reklam

LenovoS serisinin akıllı dokunmatik faresi kullanıcılara kaydırmada ve yakınlaştırmada daha kontrollü bir tecrübe sunuyor. AccuType klavye ise konforlu ve hatasız bir yazım için ortam sunuyor.
Lenovo Quick Start “anında açılma” teknolojisi saniyeler içinde çevrimiçi olmanıza fırsat sağlarken, OneKey Kurtarma Sistemi veri yedekleme ve yeniden yükleme, bozuk sistem dosyalarını kurtarma ve tam virüs tarama için mükemmel kolaylık sunuyor. Gümüş grisinin yanı sıra, kan kırmızı ve pamuk helva pembe renk seçenekleri de mevcut. Ürünün fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/90607/ttnet-hipernet-paketlerinde-buyuk-avantaj/)