Levent Kırca Mersin'de

MERSİN (İHA) - Ünlü tiyatro oyuncusu Levent Kırca, bir arkadaşını ziyaret için geldiği Mersin'in Erdemli İlçesi'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İlçeye gelişinde gazete almak için kısa süreliğini aracından inen sanatçı, gördüğü yoğun ilgi dolayısıyla 1 saat süreyle vatandaşlarla sohbet etti. Levent Kırca'nın esnafla sohbetine AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Vehbi Aksay da katıldı. Sohbet sırasında vatandaşlara "Parti kursam bana oy verir misiniz?" diye soran Kırca'ya vatandaşlar "Oyumuz sana" diyence, AK Partili Aksay da "Partiyi kurun, ben de ilçe başkanınız olayım" dedi. Ünlü sanatçı Kırca, hükümetin çok zam yaptığını da belirterek, "Vatandaş (zamkolik) oldu" diyerek espri yaptı.

Reklam
Reklam

Kırca, sohbet ettiği vatandaşlarla bol bol fotoğrafta çektirirken, Erdemli'nin havası kadar insanlarının da sıcak olduğunu belirterek, "Sıcaktan insan bunalır, asabileşir ve sinirli olur. Ben sıcaklara rağmen sinirlenmiyor ve güler yüzlü olmaya çalışıyorum. Sizler de güler yüzlü ve sabırlı olun" diye konuştu.