Levent Kırca sevenleri tarafından anılacak

Sanatçı Levent Kırca, ölümünün birinci yıl dönümünde sanatçı dostları ve sanatseverler tarafından anılacak. Levent Kırca Kültür Sanat Merkezi'nin düzenlediği anma töreni için tüm sanatseverler davet edildi.

İstanbul, Kadıköy'deki Caddebostan Kültür Merkezi'nde, bugün yapılacak anma töreninin 19:30'da başlayacağı duyuruldu.Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Aramızdan ayrılışının birinci yılında, eserleri, fikirleri, dünya görüşü ve duruşuyla ustamız Levent Kırca'yı anıyoruz. Tüm gerçek sanatsever ve dostları aramızda görmekten onur duyarız" denildi.Levent Kırca Kültür Merkezi'nin, ünlü sanatçı için hazırladığı ilan…

Kırca'nın eski eşi Oya Başar'ın ise, Levent Kırca Kültür Merkezi'nde yapılacak olan anmaya katılmayacağı belirtildi. Başar, şu ifadeleri kullandı:

Bana sadece, anmaya katılıp katılmayacağım soruldu. Bende 'hayır' dedim. Bu sözden 'Mezarına bile gitmeyeceğim' nasıl çıktı anlamadım. Tamamen çarpıtma yapılmış. Levent Kırca benim çocuklarımın babası, mezarına neden gitmeyeyim. Sadece o anmada özel nedenlerden dolayı bulunmayacağım.