Levent Kırca'nın Oyununda Ölüm Vasiyeti

İzmirliler, Güzelbahçe Amfi Tiyatro'da Levent Kırca'nın oynadığı "Azınlık" adlı politik komedi oyununu izlediler. Bin beş...

İzmirliler, Güzelbahçe Amfi Tiyatro'da Levent Kırca'nın oynadığı "Azınlık" adlı politik komedi oyununu izlediler. Bin beş yüz kişilik amfitiyatroya sığmayan Güzelbahçeliler, tiyatronun dış merdivenlerine ve duvarlarına oturarak oyunu izlemek zorunda kaldı. Usta oyuncu Levent Kırca'nın başrolde oynadığı oyunda, tarihsel süreç içinde yaşanan olaylar, güncel konular mizahi bir yaklaşımla anlatıldı.

KIRCA'NIN VASİYETİ

Levent Kırca oyunda yaptığı konuşmada, "Artık Atatürk'ten, Cumhuriyet'ten korkuluyor. Biz ise gerçekleri korkmadan ve doğruları dürüstçe söylediğimiz için halkımız tarafından ödüllendiriliyoruz. Biz Atatürk ve Cumhuriyeti sevdiğimizi her ortamda açıkça söylüyoruz. Buradan İzmirlilere de sesleniyorum, çocuklarıma, yakınlarıma vasiyet ettim. Eğer ben ölürsem cenazeme hükümeti temsilen kimse katılmasın. Eğer gelirlerse yuhalanırlar, bu kez yuhalayanlar hakkında soruşturma açılır ne me lazım. Benim cenazeme halkım katılsın yeter" dedi.

Reklam
Reklam

Müthiş komediyi, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların arasında izleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, oyunun sonunda ünlü sanatçı Levent Kırca'ya plaket ve çiçek sundu, teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: