Levent Nazifoğlu: 'Riekerink'e, Kadıköy'e gitme' dedim

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, "Riekerink'in Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Manchester United maçına gitmemesini ben söyledim" dedi.

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Beyaz TV'de canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nazifoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"AÇIKLAMALARIM AŞAĞI YUKARI DOĞRU"

Açıklamalarım aşağı yukarı doğru. Burada şunu belirtmek istedim. Galatasaray o kadar yerden yere vuruluyor ki Beşiktaş ile aramızda 4 puan fark var. Bana başka takımlar hakkında konuşmasın diyen Fikret bey divanda yaptığı konuşmaya baksın. Fikret Orman'ın konuşmalarına da baksınlar. Fikret bey kongrede 'Onlar mallarını satıp borç ödüyor, Avrupa'ya gidemiyorlar' dedi. Önce bu konuşmalarına baksın. Herkes kendi kulübü hakkında konuşsun diye birşey yok, var mı böyle bir şey.

Reklam
Reklam

"PENALTIMIZI VERMEDİ"

Mete Kalkavan, Kayseri maçında penaltımızı vermedi. Beşiktaş-Karabük maçı ile ilgili hiç kimse birşey söylemiyor. Hoca,Napoli-Beşiktaş maçı ile ilgili hakem kararları hakkında yaptığı açıklamada espiri yapmak istemiş. Kendisiyle konuştum.

[Galatasaray'da Wesley Sneijder’e sert tepki!](https://www.mynet.com/galatasarayda-wesley-sneijdere-sert-tepki-102911-myspor)

"BAŞARILI OLMAYAN GİDER"

Galatasaray'da herkes başarılı olmak zorundadır. Başarılı olmayan gider. Fatih Terim, 8 yılda 6 kez bizi şampiyon yapmış. Fatih Terim bir daha Galatasaray'a gelemeyecek gibi lüksümüz yok. Fatih Terim ile çalışmaktan mutlu olurum.

"SENİ ÜZERLER HOCAM DEDİM"

Rasim Ozan Kütahyalı'dan sonra derece memnunuz. Riva'dan aldığımız yetki henüz paraya çevrilmedi. Riekerink'in, Fenerbahçe-Manchester United maçına gitmemesini ben söyledim. Seni üzerler hocam,dedim. Germeye gerek yok.

"YABANCI HAKEM İSTEMEM"

Adanaspor maçında da hakem maçı uzattı, ofsayttan gol yiyorduk. Derbiye Yabancı hakem istemem. Sezgin Gelmez'in Riekerink'e soruyu kötü niyetle sormadığını düşünüyorum. Sezgin'i tanıyorum. Sezgin, Riekerink'i aslında övmek istedi belki de Sezgin ama soruyu doğru soramadı. Ceza verilirken ben uçaktaydım.

Reklam
Reklam

"AF ÇIKARTACAĞIZ"

"Milli aradayız. Bu kararları bir daha gözden geçireceğiz, başka arkadaşlarda var. Af çıkartacağız. "Benim konuşmamda Beşiktaş'ı küçültecek hiç birşey yok. Beşiktaş'ın da hakem kararlarına ihtiyacı yok. Derbi maçında genç hakem olsa daha iyi. Onların kafasında birşey olmuyor.

"DEPAY İLE İLGİLİ HİÇBİR GİRİŞİMİMİZ OLMADI"

Daha transfer için erken. Sakatlıktan dönen oyuncularımız da var. Derbi maçına ben gideceğim. Yasin'in hoca ile bir problemi oldu. Hoca idmanlara almama kararı verdi. Hoca 1 hafta kadro dışı bıraktı. Biz karışmadık.

"SNEIJDER KENDİ İŞİNE BAKACAK"

Sneijder, sıcağı sıcağına üzülmüş, konuşmuş ama soyunma odasına bağırma çağırma yok. Muslera ile konuşma yok. Soyunma odasında hocanın Sneijder gibi oynayın lafı yok. Herkes inanıyor böyle yalanlara... Sneijder da kendi işine bakacak.

"BİZ UEFA ZAFERİNİ KUTLUYORUZ, ONLAR DA 6-0'I KUTLUYOR"

Biz tabi UEFA kupası şampiyonluğunu kutluyoruz, süper kupayı kutluyoruz onlarda (Fenerbahçe) bunu (6-0) kutluyor"

Reklam
Reklam