LG Gx resmi olarak duyuruldu!

Geçtiğimiz zamanlarda ortaya çıkan LG’nin yeni modeli LG Gx modeli Güney Kore’de tanıtıldı. LG Optimus G Pro’nun devamı olarak gösterilebilir.

Kısa süre önce sızdırılan LG Gx modeli hakkında birçok farklı iddia bulunmaktaydı. Son gelen bilgilere göre Güney Kore’de tanıtıldı. Cihazın özelliklerine bakarsak 5.5 inçlik Full HD çözünürlüğünde IPS bir ekran bulunmakta. LG Optimus G Pro’ya benzer özelliklere sahip olan bu cihazda hızlandırılmış 2.26 GHz hızındaki dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 yongaseti tercih edilmiş. Bunun yanında 2 GB RAM bulunan bu cihazda 32 GB dahili depolama alanı bulunmakta.

Kameraya bakarsak arkada 13 megapiksel ve önde 2.1 megapiksel değerinde kamera tercih edilmiş. Üzerinde çıkarılabilir 3140 mAh değerinde bir batarya bulunan bu cihaz Android Jelly Bean ile gelmekte. 150.6 x 76.1 x 9.2 mm boyutlarına sahip olan bu cihaz 167 gram ağırlığında. Ayrıca LG G2′de de bulunan Knock On özelliği yani ekrana vurarak açma özelliğine de sahip. Ayrıca 4G LTE desteği sunmakta.

Reklam
Reklam

Ocak ayının başlarında siyah ve beyaz renkleri ile Güney Kore’de satışa sunulması gerekn bu cihazın fiyatının ise 810 ile 845 dolar arasında bir fiyata sahip olması bekleniyor. Hangi ülkelerde piyasaya sürüleceği hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Samsung Galaxy Win Pro Resmileşti!