LG’den Optimus G2 bombası

LG’nin süper akıllı telefonu Optimus G daha yeni etiketini üzerinden atamamışken Optimus G2 hakkında bir takım söylemler dile gelmeye başladı bile.

LG’nin 2012 yılında pazara sunduğu Android işletim sistemine sahip amiral gemisi Optimus G, güçlü özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu cihaz daha yeni olarak adlandırılmaya devam ederken Güney Kore merkezli bir takım haber kaynakları Optimus G2’den bahsetmeye başladı bile.

Haberlere göre LG, Optimus G2 üzerindeki çalışmalarını büyük ölçüde neticelendirdi. 2013 yılının Mayıs ayı içersinde satışa sunulabileceği ve büyük ihtimalle de Mobile World Congress 2013 kapsamında resmiyet kazanacağı gelen haberler arasında.

Reklam
Reklam

Donanımsal olarak da üzerine epey şey koyacağı tahmin edilen telefon için yapılan ilk açıklamalarda bahsi geçen bilgiler arasında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Prime MSM8974 2.0GHz işlemci, 4G LTe desteği yer alıyor.

Ekran konusundaki tercihini de 5inç büyüklüğünde LCD tabanlı bir panelden yana kullanacağı belirtilen şirketin Full HD çözünürlük sunacağı ve ekranın 440ppi değerinde olacağı konuşuluyor.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/97578/nokiadan-ucuz-facebook-telefonu/)