Liad Üyeleri Marmara'daki İnşaatçılarla Buluşacak

Lüleburgaz İş Adamları Derneği(LİAD), üyesi olan inşaat sektörü temsilcilerini Marmara çapında büyük inşaatcılarla buluşturacak.İstanbul WOW...

Lüleburgaz İş Adamları Derneği(LİAD), üyesi olan inşaat sektörü temsilcilerini Marmara çapında büyük inşaatcılarla buluşturacak.

İstanbul WOW Hotel & Convention Center’da 29 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek “İnşaat Sektör Buluşması' na LİAD üyesi inşaat sektörü temsilcileri de katılacak.

LİAD Başkanı Cengiz Konca, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin buluşmadan faydalanmalarını hedeflediklerini dile getirdi.

Programa inşaat, inşaat-yapı malzemeleri, mobilya ve orman ürünleri, dayanıklı tüketim malları, ev tekstili sektörlerinden temsilcilerin katılacağını ifade eden Konca, iş adamlarının ikili görüşmelerinin yanı sıra üreticiler ve projelerin tanıtımlarını kolaylaştırmak amacıyla 71 adet stant açılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

MARİFED İnşaat Sektör Buluşması programının son derece profesyonel ulusal iş zirvesi olduğunu dile getiren Konca "Stant alanı içinde Türkiye’nin tanınan marka ve projelerinin tanıtım masalarının yer alacak.Burada firmaların satın alma yetkilileri, proje müdürleri ve diğer yetkililerin bulunacağı görüşme masaları yer alacaktır. Üyelerimiz proje ve katılan firmalarla birebir randevulu şekilde görüşme ve teklif verme imkânı bulacaklardır. Sınırlı sayıda üyenin başvurusunun kabul edileceği üyeler arası ticaretin geliştirilmesi ve birlikte iş yapma konusunda bir başlangıcın olacağı bu organizasyonda yer almanın üyelerimize büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Hedefimiz üyelerimiz tüm marmara bölgesinde birbirini tanısınlar,iş yapma potansiyellerini artırsınlar. LİAD olarak bu tarz faaliyetlerimiz daha da çok olacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: