Libya’da özel sektöre yeni yol haritası

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner...

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Libya’da iş ya da yatırım yapan işadamlarıyla özel gündemli bir toplantıda bir araya geldi.
Ekonomi Bakanlığı’nca İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen toplantıda 3 Bakan; Libya’daki son durum ve bu çerçevede iç barışın tesis edilmesi, siyasi istikrarın bir an önce sağlanması ve Libya halkının meşru talepleri temelinde demokratik dönüşüm sürecinin süratle hayata geçirilebilmesi konusunda Türkiye’nin sağlayabileceği katkılar hakkındaki değerlendirmelerini işadamlarıyla paylaştı.
Toplantıda ayrıca, bundan sonra özel sektör için uygulanabilecek yol haritası konusunda işadamları bilgilendirildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya, TOBB, TİM, TUSKON, DEİK, TUSİAD, MUSİAD, ASKON, TUMSİAD, İNTES, TMB, Türkiye Teknik Müşavirler Birliği Başkan ve üst düzey yöneticileriyle, Libya’da iş ya da yatırım yapan 100’un üzerinde işadamı katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz