Libyalı yaralılar otel önünde kamp kurdu

Libya'daki çatışmalar sırasında yaralananlardan bazıları Taksim'de konakladıkları otelin önünde kamp kurdu. Ellerindeki çiçeklerle Libyalı temsilcilerin...

Libya'daki çatışmalar sırasında yaralananlardan bazıları Taksim'de konakladıkları otelin önünde kamp kurdu. Ellerindeki çiçeklerle Libyalı temsilcilerin yanına gelmesini bekleyen yaralılar, eylemlerini sonlandırmak için Libya Büyükelçiliği'nden yöneticilerin otelin önüne gelmesini istedi.
Libya'da Kaddafi yanlıları ile yaşanan çatışmalar sonrası yaralanan bir grup muhalif büyükelçilik görevlileri tarafından Türkiye'ye getirildi. Taksim'de bir otele yerleştirilen yaralılardan iddiaya göre bir daha haber alınmadı. Bunun üzerine öfkelenen yaralı vatandaşlar otelin önünde eylem yapma kararı aldı. Otelin önüne masa ve sandalye koyan yaralılar, ellerinde çiçek taşıdı. Slogan atan eylemcilerin döviz taşıdıkları gözlendi. Otelin görevlileri yaralıların bulunduğu yerden kalkmasını istedi. Libyalı yaralılar ise bu isteği reddederek büyükelçilik görevlileri gelmeden otelin önünden ayrılmayacaklarını söyledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan bir Libyalı, "Bize ilgi göstermiyorlar. Bizim tedavimiz tam anlamıyla yapılmadı. Büyükelçimiz buraya gelsin onunla anlaşmak istiyoruz." ifadesini kullandı.
Otel önündeki eylem sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz