Lice'de 2 Askerin Şehit Olması-Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Taydaş:"Kardeş Kanı Dökmek Isteyenlere Cevabımız, Birlik, Bütünlükiçinde Yaşayarak Onlara Bu Hazzı Yaşatmamak Olmalıdır"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Lice'deki terör saldırısında bölgedeki sivil halkın

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Lice'deki terör saldırısında bölgedeki sivil halkın da canına kastedildiğini ifade ederek, "Kardeş kanı dökmek isteyenlere cevabımız, birlik, bütünlük içinde yaşayarak onlara bu hazzı yaşatmamak olmalıdır" dedi.

Taydaş, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında, menfeze konulmuş patlayıcının infilak ettirildiği ve biri astsubay 2 askerin şehit olması, 1 er ve 1 sivilin de yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, terörün bölgede görev yapan Mehmetçikler ile o bölgede yaşayan vatandaşların canına kast etmeye devam ettiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Saldırıda tarlasında çalışan bölge insanın da zarar gördüğüne dikkat çeken Taydaş, bölge halkına şu çağrıda bulundu:

"Mehmetçiklerimiz kanının son damlasına kadar mücadele ederek sizlerin canına kastedenlerin hep karşısında olmuş ve olmaya devam edecektir. Ülke bütünlüğünü bozmak isteyen PKK'nın ortaya attığı nifak tohumlarına itibar etmeyin. Bizler yıllar boyunca sırt sırta vererek nice düşmanlarımızı yok ettik. Kardeş kanı dökmek isteyenlere cevabımız, birlik, bütünlük içinde yaşayarak onlara bu hazzı yaşatmamak olmalıdır."

Muhabir: Turgay Duyar / Ayten Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: