Lice'de Yaşanan Gelişmeler

KOCAELİ (AA) - Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı mensupları, Diyarbakır'daki bayrak indirme olayı nedeniyle "bayrağa saygı" yürüyüşü düzenledi. 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı mensupları, Diyarbakır'daki bayrak indirme olayı nedeniyle "bayrağa saygı" yürüyüşü düzenledi. Merkez Bankası önünde toplanan gruptakiler, Türk bayrakları taşıyarak Sabri Yalım Parkı'na kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında "Bayrağa uzanan eller kırılsın", "Vatan sana canım feda", "Türkiye uyuma bayrağına sahip çık" sloganları atan gruptakilere, yoldan araçlarıyla geçen sürücüler de korna çalarak destek verdi. Parkta toplanan grup adına basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı İbrahim Özcan, Diyarbakır-Bingöl karayolunun günlerdir kapalı olduğunu, asker ve polis müdahalesinin biber gazı sıkmaktan öteye geçmediğini söyledi. Böyle giderse gelecek günlerde çok daha vahim gelişmelerin yaşanabileceğinin anlaşıldığını dile getiren Özcan, "Bardağı taşıran son damla ise bir grup teröristin 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı bir askeri alana girerek, Türk bayrağını indirmesi olmuştur. Yüksek güvenlikli bir alanda bu hadisenin meydana gelmiş olması da olayın vahametini arttırmaktadır. Böylesi bir ihmal ve acziyet asla kabul edilemez" diye konuştu. Gruptakiler, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: