Lice'de Yaşanan Gelişmeler

MANİSA (AA) - Manisa'nın Soma ilçesinde Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nda direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesi, protesto edildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nda direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesi, protesto edildi. Soma Ülkü Ocakları tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde Soma Linyit Spor Salonu önünde toplanan grup, ellerindeki Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi'nden Cengiz Topel Meydanı'na kadar yürüdü. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Soma Ülkü Ocakları Başkanı Kamil Taşçılar, "Şehit maden işçilerimizin acısı ve üzüntüsünü yaşarken Türk bayrağına saygısızlık yapanları esef ve nefretle kınıyoruz. Bu zillete sessiz kalan herkes, günü geldiğinde yüce milletimiz önünde hesap verecektir" diye konuştu. Konuşmanın ardından grup, dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: