Lider Anemon Hotels Spor Kulübü Seramiksan’a Konuk Oluyor

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda namağlup ünvanını sürdüren Anemon Spor Kulübü...

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda namağlup ünvanını sürdüren Anemon Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, ligin 9. haftasında deplasmanda Seramiksan Bayan Voleybol Takımı’na konuk olacak.

8 hafta boyunca yenilgi yüzü görmeyen mor laleler, namağlup ünvanlarını 9 haftaya çıkarmayı hedefliyor. Anemon Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Pazar günü Turgutlu Yedi Eylül Spor Salonu’nda saat 14.00’da Seramiksan Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Anemon Hotels Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Çokşen, “Tüm oyuncularımızın bu haftaki çalışmalarda göstermiş olduğu performansından memnunum. Bu maça oldukça iyi hazırlandık. Seramiksan takımını evinde yenerek liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz.Tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz.” dedi. Anemon Hotels Spor Kulübü kaptanı Ebru Elhan ise “Takım olarak çalışmalarımızı bu maça yönelik yaptık. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Biz takım olarak Turgutlu deplasmanına lider olarak gidiyoruz ve lider olarak dönmek istiyoruz. Tabii ki bizim en yakın takipçimiz olan Seramiksan maçı oldukça çekişmeli bir maç olacak.Güzel bir maç olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Hafta sonu oynayacakları Seramiksan maçının her iki takım içinde çok önemli olduğunu kaydeden Anemon Hotels Spor Kulübü Koordinatörü Osman Çakır da “Rakibimize saygı duyuyoruz. Çok çekişmeli ve bir o kadarda heyecanlı bir maç olacak. Her iki takım içinde hayırlı olmasını diliyorum. Tek düşüncemiz bu maçı da kazanarak liderliğimizi sürdürmek. Yolumuza devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Anemon Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş yaptığı açıklamada, “Manisa’mızın ve Türkiye’nin iki güzide ve güzel kulüpleri bu hafta sonu karşılaşacak. Geçen senede takımlarımız arasında müsabakalar oynandı ve oldukça centilmence ve dostane maçlar oldu. Bu yılki maçlarımızın da aynı güzellikte cereyan etmesini diliyorum. Rakibimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: