Lider İşadamları Okulu projesi sona erdi

Erzincan Genç İşadamları Derneği (EGİAD)'nin 'Lider İş Adamları Okulu' projesi sona erdi. Erzincan’daki işletmelerin...

Erzincan Genç İşadamları Derneği (EGİAD)'nin 'Lider İş Adamları Okulu' projesi sona erdi.

Erzincan’daki işletmelerin uzun vadeli sürdürülebilir kar stratejilerini planlayarak; şirketlerin pazar paylarını, müşteri portföylerini, fiziki sermaye ve beşeri sermaye düzeylerinde artış sağlamak için uygulanan projeye, EGİAD üyesi yaklaşık 30 iş adamı katıldı. İPED Danışmanlık Eğitim ve Bilişim Ltd. Şti tarafından 5 farklı günde kar artırma yöntemleri, takım çalışması ve liderlik, satış ve pazarlama eğitimi ve iletişim becerileri eğitimleri verildi. Eğitimlere Prof. Dr. Mehmet Taşpınar, Yekta Gerali, Murat Keser ve Hakan Ömer Gider eğitmen olarak katıldı.

Reklam
Reklam

Lider İş Adamları Okulu çalışması hakkında bilgi veren EGİAD Başkanı Güner Ersoy, “Bu tür eğitimler derneğimizin, daha da önemlisi Erzincan’daki ticari hayatın ilerlemesine büyük katkı sağlamaktadır. Eğitmenlerimiz 5 farklı konuda bizleri aydınlatmışlardır. Özellikle eğitim konuları seçilirken Erzincan’ımızın ihtiyaçları belirlenmiş ve bu ihtiyaçların karşılanması için çalışılmıştır. 2012 yılında bu eğitimlerin devamı artarak gelecektir. Projemize destek veren Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na, eğitimlerimizi başarıyla organize eden İPED Danışmanlık'a, eğitmenlerimize, eğitimlere katılan dernek üyelerimize ve en önemlisi projenin başarıyla yürümesi için seferber olan EGİAD ailesine teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz