Liderler Menderes’te Karşılaştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923 ile Aydın Süper Amatör Lig lideri...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923 ile Aydın Süper Amatör Lig lideri İncirliova Belediyespor Adnan Menderes Stadı’nda karşılaştı. Her iki takımın tüm oyuncularını denediği karşılamayı Aydınspor 1923 5-1 kazandı.

Aydınspor 1923 karşılaşmaya Onur-Osman-Hayrullah-Yunuscan-Altan-Seçkin-Sercan-recep-Onur Kerman-Emre Yaman-Savaş 11’i ile başladı. İncirliova Belediyespor ise, Çağdaş-Gökhan-Hüseyin-Serhat-Mehmet Teke-Orhan-Ergin-Metin-Oktay-Ahmet Nuri-Ömer 11’i ile çıktı.

Karşılaşmasının ilk yarısını Recep’in golüyle 1-0 önde kapatan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda farka gitti. Aydınspor 1923’ün gollerini Recep, Savaş(p), Sadullah, Gökhan ve Emre İşçiler kaydetti. İncirliova Belediyespor’un golünü ise Ferdi kaydetti.

Reklam
Reklam

Karşılaşma boyunca her iki takımda oyuncularını denerken, Efeler oyunuyla Hacettepe maçı öncesi umut verdi. Aydınspor 1923’ün taraftarları maç sonrası takımlarına baklava ziyafeti verdi.

BİLETLERE ZAM GELDİ

Karşılaşmayı yöneticilerle birlikte izleyen Aydınspor 1923’ün Başkanı İlhan Günendi biletlere zam yaptıklarını açıkladı. 5 TL olan açık tribün biletlerini 10 TL’ye, 10 TL olan kapalı tribün biletlerini ise 15 TL’ye yükselttiklerini kaydeden Günendi, “Asker ve öğrenciye ise kale arkasını 1 TL’den satmaya devam edeceğiz. Aydınsporumuzun bilindiği üzere gişe gelirlerinden başka geliri yok. Kulübümüzün ihtiyacından dolayı böyle bir rakam belirledik. Taraftarımız bugüne kadar bize ciddi katkı sundu. Anlayışla karşılayacaklarını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

GECEDEN GELEN GELİR 40 BİN TL CİVARI

Destek gecesini güzel geçirdiklerini belirten ve tüm katılımcılara teşekkür eden Günendi, “Destek gecesinden yaklaşık 40 bin TL civarı gelir elde ettik”dedi. Gökhan Yördem

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: