"lidosk'un Ayak İzleri" Sergisi Açıldı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak "Lidosk'un Ayak İzleri" adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.Antalya Valisi Ahmet Altıparmak...

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak "Lidosk'un Ayak İzleri" adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Lykia İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (LİDOSK) tarafından bir alışveriş merkezinde düzenlenen "Lidosk'un Ayak İzleri" fotoğraf sergisinin açılış kurdelesini kesti.

Fotoğraf sergisi açılışına Vali Ahmet Altıparmak'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, LİDOSK Derneği Başkanı Osman Pişirici ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

29 Mart Cuma gününe kadar açık kalacak sergiyle, hem doğa sporlarını hem de Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak istediklerini belirten LİDOSK üyesi Turgay Dündar'ın, Karain Mağarası, Uçarsu, Güver Kanyonu, Silyon Antik Kenti gibi doğa yürüyüşlerinde farklı zamanlarda çekilen 50 fotoğrafı yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: