Ligde 6 maçta kazanamayan Trabzonspor, devreyi mutlu bitirmek istiyor

Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta galibiyete hasret kalan Trabzonspor, ilk yarının son maçında yarın...

Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta galibiyete hasret kalan Trabzonspor, ilk yarının son maçında yarın sahasında ligde kendisi gibi zor günler geçiren Orduspor’u ağırlayacak. İki Karadeniz ekibinin müsabakasında gülen taraf olmak isteyen bordo - mavililer, taraftarı önünde alacağı galibiyetle devre arası tatiline rahat çıkmak istiyor.
Üst üste yaşanan puan kayıplarıyla 21 puanla ligde 10’ncu sıraya kadar düşen Trabzonspor, play-off şansını daha fazla zora sokmamak için Orduspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Bordo-mavililer, kendisi gibi ligde sıkıntı günler geçiren rakibiyle oynayacağı Karadeniz derbisini kazanarak 6 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor.
Trabzonspor’da bu önemli maç öncesinde eksik futbolcuların çokluğu dikkat çekiyor. Bordo - mavililerde, burnundan ameliyat olan Giray Kaçar, kart cezalıları Colman ile Aykut’un yanı sıra sakatlıkları devam eden Tayfun ve Vittek de Orduspor maçında forma giyemeyecek. İki maçlık kart cezası biten Zokora ise takımdaki yerini alacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Giray’ın yokluğunda savunmada genç futbolcu Mustafa’ya görev vermesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

YÖNETİMDEN TAM DESTEK
Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan bordo-mavililerde yönetimden, teknik heyet ve futbolculara tam destek geldi.
Takımın önümüzdeki süreçte bu olumsuz gidişatı aşarak layık olduğu seviyeye yükseleceğine olan inançlarının tam olduğunu ifade eden yönetim, başta Şenol Güneş olmak üzere teknik heyet ve futbolculara duydukları güveni tekrarladı.
Yönetim, kulüp sitesinden yapılan açıklamada, “Orduspor maçında elde edeceğimiz galibiyetle son bulacağına inandığımız bu talihsiz gidişatın ardından eminiz ki devre arası en iyi şekilde değerlendirilecek ve takımımız ligin ikinci yarısında yeni bir seri yakalayarak zirvedeki konumuna yeniden ulaşacaktır.” ifadelerine yer verdi.
Bordo - mavili taraftarları da her zaman olduğu gibi teknik heyet ve futbolcuların arkasında durmaya çağıran yönetim, Orduspor maçında da takımı yalnız bırakmamalarını istedi.
Trabzonspor ile Orduspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak müsabakayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'ın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Asım Yusuf Öz yapacak.
Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Tolga, Celustka, Mustafa, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Alanzinho, Halil, Henrique ve Burak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz