Ligde galibiyete hasret kalan Trabzonspor, Lille'yi düşünüyor

Bu sezon ligde oynadığı maçlarda istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, son haftalarda üç puana hasret...

Bu sezon ligde oynadığı maçlarda istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, son haftalarda üç puana hasret kaldı. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçları öncesi ve sonrasında ligde çıktığı maçlarda önemli puanlar kaybeden Bordo-mavililer, Lille maçı öncesinde gittiği Sivas deplasmanından da beraberlikle dönerek kayıplarına bir yenisini daha ekledi.
Spor Toto Süper Lig’deki son galibiyetini 10. haftada sahasında Kayserispor’u 2-1 yenerek elde eden Trabzonspor, o haftadan sonra oynadığı 3 maçtan da puan çıkartamadı. Bordo-mavililer, 11. hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı, 12. haftada sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu ve ardından 13. hafta dün deplasmanda karşılaştığı Sivasspor maçından da sahadan 2-2’lik sonuçla ayrılarak 3 puan hasretini sürdürdü.

Reklam
Reklam

GÖZLER LİLLE MAÇINA ÇEVRİLDİ

Şampiyonlar Ligi’ndeki maçından dolayı Süper Lig’deki kayıplara takılıp kalmak istemeyen Trabzonspor, Devler Ligi’nde 7 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı son maç için hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Tarihinde ilk kaz katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkma şansı devam eden Karadeniz ekibi, Lille deplasmanından istediği sonucu alarak ayağına kadar gelen bu fırsatı tepmek istemiyor. Çalışmaları basına ve taraftara da kapatan bordo-mavililer, Lille maçına odaklandı.
Sivas deplasmanında yaşadıkları kayıp kendilerini üzse de o maça takılıp kalmak istemediklerini ifade eden bordo-mavili takımın teknik direktörü ve futbolcular, tüm dikkatlerinin Lille maçında olduğunu dile getirdi.
Ligde yaşadıkları puan kayıplarını ilerleyen haftalarda telafi etmeye çalışacaklarını belirten teknik direktör Şenol Güneş, artık Lille maçına odaklandıklarını söyledi. Ayaklarına kadar gelen fırsatı iyi değerlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan başarılı teknik adam, “Lille maçında kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz