Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia: Trabzon'a galibiyet için geldik

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, Trabzonspor’u çok iyi etüt ettiklerini, yarın galibiyet için mücadele edeceklerini...

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, Trabzonspor’u çok iyi etüt ettiklerini, yarın galibiyet için mücadele edeceklerini söyledi.
Garcia, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın akşam Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi Avni Aker Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, maçta ellerinden geleni yapacaklarını ve galibiyet için buraya geldiklerini söyledi.
Trabzonspor’u iyi etüt ettiklerini anlatan Garcia, “Çok teknik, iyi pas yapabilen, saha içinde iyi çoğalabilen bir takım. Trabzonspor da, Lokomotif Moskova da gruptan çıkma şansları olan takımlar ama biz onları çok iyi etüt ettik. Bu grupta her şey mümkün. Biz hırslıyız ve yarın en iyi şekilde mücadele edeceğiz.” dedi.
Garcia, Fenerbahçe ile oynadıkları hazırlık maçında Türk futboluna ilişkin bilgiler edindiklerini, bu tecrübe doğrultusunda yarın saha da ellerinden geline yapacaklarını dile getirdi.
Trabzonspor oyuncularını çok iyi tanıdıklarını ifade eden Garcia, herhangi bir oyuncudan çekinmediklerini söyledi.
Garcia, iki takımında son maçlarında son dakikalarda gol yediğinin hatırlatılması üzerine, “Yarın iki ekibinde kazanma arzusu ve o yüzden iki takımda puan kaybetmek istemeyecektir. Biz galibiyeti arayacağız.” diye konuştu.
Garcia, yarınki maçta iki takım arasında galibiyet için şansın yarı yarıya olduğunu ifade etti.
Fransız teknik adam, gruptan çıkma şanslarıyla ilgili bir soruya da şu cevabı verdi: “İlk kuralar çekildiğinde herkes İnter’in birinci çıkacağını söyledi. Ama grupta herkes her sıralamayı alabilir.”
Futbolculardan Mathieu Debuchy de Trabzon’a daha önce evlerinde kaybettikleri 3 puana telafi etmek için geldiklerini söyledi.
Yarın kendilerini çok sıcak bir ortamın beklediğini anlatanDebuchy, “Trabzonspor taraftarı takımına çok bağlı. Yarın karşımızda güçlü bir taraftar ve takım olacak ve maç çok zorlu geçecek. Trabzonspor gibi ciddi bir rakip var ve tamamen bu maça konsantre olduk.” dedi.
Trabzonspor İnter deplasmanında çok ciddi galibiyet aldığını hatırlatan Debuchy, “Biz çok puan kaybettik ama bu grupta her şey olabilir. Kendi sahamızda kaybettiğimiz puanı Trabzon’da telafi etmek için geldik.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz